Gratis verzending > 30 euro in NL en BE
Verzending < 2 werkdagen
Gratis cadeau > 40 euro

Door Ingrid Bastiaans, 1 juli 2024

De zomergeuren van Benc

Etherische oliën spelen een belangrijke rol in het creëren van een verfrissende en ontspannen sfeer. In dit blog ontdek je alles over het gebruik van etherische oliën in de zomer en hoe je optimaal kunt genieten van dit mooie seizoen. De geuren vind je in onze etherische oliën, parfum oliën, massage olie en sauna opgiet producten. Ontdek ons volledige assortiment aan zomer geuren op onze website en breng de frisse en fruitige geuren van de zomer in huis.

Bekijk onze zomergeuren

Muntgeur

Munt: De Frisse Zomer Geur

Munt is een van de meest verfrissende geuren die je kunt gebruiken tijdens de zomer. De geur van muntolie werkt verkoelend en verkwikkend, perfect voor hete dagen. Munt heeft een stimulerend effect op de geest, helpt bij het verlichten van hoofdpijn en verbetert de concentratie. Voeg een paar druppels muntolie toe aan je diffuser of meng het met druivenpit olie voor een verfrissende massage.

Bekijk onze muntolie

Pepermuntgeur

Pepermunt: Krachtige Verkoeling

Pepermuntolie is een krachtige etherische olie die bekend staat om zijn intense, verkoelende geur. Het is ideaal om je te verfrissen op warme zomerdagen. Pepermunt helpt ook bij het verlichten van spierpijn en vermoeidheid, waardoor het een geweldige keuze is na een lange dag buiten. De scherpe en verkwikkende geur kan ook helpen bij het openen van de luchtwegen en het bevorderen van een diepere ademhaling. In de sauna verlicht Pepermunt olie de ademhaling en ook deze etherische olie kan toegevoegd worden aan druivenpit olie voor een verfrissende massage.

Bekijk onze pepermuntolie

Frambozengeur

Framboos: Zoet en Vrolijk

De zoete, sappige geur van framboos roept beelden op van zonnige zomerdagen en heerlijke fruitsalades of smoothies. De framboos zorgt met zijn zoete en fruitige geur voor een betere stemming. Gebruik framboos parfum olie in je neutrale bodylotion of basisolie voor een fruitige ervaring. De geur kan goed gemengd worden met honing of andere fruitgeuren.

Bekijk onze framboosparfum

Kersengeur

Kersen: Vrolijk en Energiek

Kersen parfum olie heeft een rijke, zoete geur die de zintuigen prikkelt en een gevoel van vreugde en energie oproept. Deze geur is perfect voor zomerse avonden, wanneer je wilt ontspannen en genieten van de warmte. Kersen parfum olie kan ook helpen bij het verlichten van stress en het verbeteren van de stemming. Voeg het toe aan je aromatherapie diffuser om een vrolijke en ontspannende sfeer te creëren. Kersen is goed te mengen met andere fruitgeuren en munt.

Bekijk onze kersenparfum

Groene appeltjesgeur

Groene Appeltjes: Fris en Verhelderend

De frisse, knapperige geur van groene appeltjes is onmiskenbaar en verfrissend. Groene appeltjes parfumolie is perfect om een gevoel van frisheid en energie in je huis te brengen. Deze geur kan helpen om de geest te verhelderen wat ideaal is voor zomerse middagen. Gebruik groene appelolie in je schoonmaakproducten of luchtverfrissers voor een langdurige, frisse geur.

Bekijk onze groene appeltjes parfum

Laat een reactie achter

Vragen of tips? Plaats ze hieronder

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »