Gratis verzending > 30 euro in NL en BE
Verzending < 2 werkdagen
Gratis cadeau > 40 euro

Door Ingrid Bastiaans, 15 mei 2024

Vaderdag staat voor de deur en wat is er nu een betere manier om jouw geliefde vader te verwennen dan met een geschenk dat recht uit het hart komt? Vergeet dit jaar de standaard cadeaus en geef jouw held iets speciaals - iets persoonlijks. Waarom geen zelfgemaakte baardolie die perfect past bij zijn unieke stijl en persoonlijkheid?

Baardolie producten

Baardverzorging voor de zelfbewuste man 

Baardverzorging is niet alleen een trend; het is een kunst. Het is de finishing touch die een man onderscheidt en zijn uitstraling definieert. En wat is een betere manier om deze kunst te omarmen dan door het zelf maken van baardolie?

Ontdek de veelzijdige voordelen van baardolie:

  • Bestrijdt kale plekken en gespleten punten

  • Voorkomt droge huid, irritatie en schilfervorming

  • Verzacht de haren en hydrateert de onderliggende huid

  • Geschikt voor alle baardlengtes

  • Geeft een gezonde glans en verzorgde uitstraling

  • Houdt de baard en huid gezond en geïrriteerd.

Vaderdag

Hoe maak je baardolie? 

Voeg 10 druppels etherische olie toe aan 100 ml druivenpit olie voor een fijne geur en een verzorgende baardolie.

Druivenpit olie is een lichte, voedende olie die geschikt is voor alle huidtypes, zonder een vettig gevoel achter te laten. Het is de perfecte basis voor elke baardolie. Zoete amandel olie of arganolie kunnen ook gebruikt worden. 

Voeg daar een etherische olie aan toe die past bij de persoonlijkheid van jouw vader - misschien de warme tonen van Cederhout, de verfrissende geur van Mandarijn, of zelfs de stimulerende aroma van Pepermunt. (deze geuren kunnen ook als combinatie gebruikt worden in een baardolie) Met onze brede selectie etherische oliën kun je een unieke geur creëren die perfect past bij jouw vader.

Vaderdag producten

Vaderdag

Baardolie: Tips voor het Aanbrengen en Gebruik

Breng baardolie aan door een kleine hoeveelheid op je vingertoppen te doen en dit zachtjes in je baard en de onderliggende huid te masseren, zowel 's ochtends als 's avonds om de baardharen en de huid te voeden. Je hebt slechts enkele druppels baardolie nodig voor een effectieve verzorging. Hoewel het in het begin misschien wat wennen is, zal het al snel een vast onderdeel worden van je ochtend- en avondroutine.

Als jouw man geen baard heeft, hebben we een mooie selectie gemaakt van andere producten welke een leuk geschenk kunnen zijn voor vaderdag. 

Wat dacht je van een muntfris of hamam badkamer pakket, een badolie XL pakket of een massageolie cadeaupakket? 

Reacties

  • Door Jeremiah, 21 juni 2024

    Howdy! This post couldn&#039;t be written any better! Reading this post reminds
    me of my good old room mate! He always kept chatting about this.
    I will forward this post to him. Pretty sure he will have a good read...

Laat een reactie achter

Vragen of tips? Plaats ze hieronder

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »