Gratis verzending > 30 euro in NL en BE
Verzending < 2 werkdagen
Gratis cadeau > 40 euro

Door Ingrid Bastiaans, 15 augustus 2024

Geurverspreiding:

Doe een paar druppels van je favoriete essentiële olie / etherische olie, etherische olie mix of parfum olie op de aromastone. De steen zal de olie absorberen en langzaam de geur afgeven, wat zorgt voor een subtiele en continue geurverspreiding.

Aromastone op nachtkastje

Luchtverfrisser:

Plaats de aromastone in kleine ruimtes zoals kasten, lades, of in je auto. Het helpt om ongewenste geuren te neutraliseren en een aangename geur toe te voegen.

Ter decoratie:

Deze aromasteen is ontworpen met ons logo en een decoratief doosje waardoor deze een esthetische toevoeging is aan je interieur. Ze kan worden gebruikt als onderdeel van je decoratie terwijl ze tegelijkertijd een aangename geur verspreid.

Bekijk de aromastone

Studeren met concentratie bevorderende geur op aromastone

Werkplek verfrissen voor meer concentratie:

Houd een aromastone op je bureau of in je werkruimte met verfrissende en stimulerende oliën zoals eucalyptus, pepermunt, citroen of limoen. Dit kan je helpen om alert en gefocust te blijven tijdens het werken.

Bekijk de geuren voor meer concentratie tijdens het werk

Sinaasappel Cederhout parfum

Geuren die de slaapkwaliteit bevorderen:

Leg een aromastone op je nachtkastje en doe er een paar druppels Lavendel olie op. Leg de aromastone met een paar druppels lavendel olie in je kledingkast of tussen je kledingstukken om een rustgevende, kruidige lavendelgeur aan je kleding te geven. Lavendel houdt ook motten op afstand, dus er komen ook minder snel gaten in je kleding wanneer je een geursteentje met lavendel tussen je kleren of in je kledingkast legt.

Relaxatie en Aromatherapie:

Gebruik rustgevende essentiële oliën zoals Lavendel olie of Mandarijn olie op de steen in ruimtes waar je ontspant, zoals de slaapkamer of de badkamer. Dit kan helpen om stress te verminderen en een kalmerende sfeer te creëren.

Bekijk de slaapbevorderende en ontspannende geuren

Munt Fris mix

Auto Verfrisser:

Plaats een aromastone met een paar druppels pepermunt olie in je auto om een frisse en aangename geur te behouden zonder de sterke chemische geuren van commerciële luchtverfrissers.

Aromastenen zijn eenvoudig in gebruik en vereisen weinig onderhoud. Je kunt de geur versterken door af en toe extra druppels olie toe te voegen. Het is een natuurlijke en esthetische manier om je leefruimte te verfrissen en te genieten van de voordelen van essentiële oliën / etherische oliën.

Alle geuren onder deze button zijn op het aromasteentje te gebruiken.

Bekijk de autoverfrisser geuren

Laat een reactie achter

Vragen of tips? Plaats ze hieronder

* Verplichte velden