Gratis verzending > 30 euro in NL en BE
Verzending < 2 werkdagen
Gratis cadeau > 40 euro

Door Ingrid Bastiaans, 9 juli 2024

Voor de zomer hebben we een aantal geweldige producten samengesteld om tropische, luxe arrangementen mee te maken. Of je nu een professionele massagesalon of sauna runt, of thuis een tropische wellnesservaring wilt creëren, deze producten nemen je mee op een zintuiglijke reis naar exotische bestemmingen zoals Polynesië, Oceanië, Indonesië en Hawaii.

Voor meer informatie over alle luxe wellnessproducten kunt u terecht bij onze Tropische Eiland-producten.Bekijk alle tropische eiland-producten

Polynesië en Hawaii Scrub en Massage Arrangement

Voed je huid en krijg een tropisch vakantiegevoel met deze luxe, zomerse wellness producten. Dit arrangement omvat een heerlijke scrub en massage met producten die geïnspireerd zijn door de schoonheid en geuren van Polynesië en Hawaii.

Hawaii geuren

Stap 1: Geef de Ruimte een Ontspannende Vakantiegeur

De zoet-bloemige geur van Hawaii neemt je mee naar het mooie eiland met kokosnoten. Gebruik Hawaii parfum olie in een aromabrander, diffuser, of aromastone om een vakantiesfeer te creëren. De geur helpt om een ontspannendeen rustgevende omgeving te creëren, waardoor de behandelingen nog effectiever worden.

Bekijk de Hawaii geur

Stap2: Hawaii Scrubolie

Hawaii scrubolie heeft een heerlijke zoet-tropische geur. Deze olie combineert de voordelen van een lichaamsmassage en een scrub op basis van dode zeezout en zoete amandelolie in één behandeling. De scrub verwijdert schilferige huidcellen en verzorgt de huid, waardoor je het gevoel krijgt dat je op een behandeltafel ligt op het strand in Hawaii. De combinatie van de scrub en de olie zorgt voor een zijdezachte en gehydrateerde huid.

Bekijk de Hawaii scrubolie

geuren van argan uit Polynesie

Stap 3: Polynesië Argan Massageolie

Polynesië Argan massageolie heeft een bloemige, tropisch-fruitige, zoete geur die perfect past bij de streek van Frans Polynesië en Hawaii. Deze massageolie op basis van natuurlijke Argan olie en Zoete Amandel olie voedt en hydrateert de huid diep, terwijl het een ultiem vakantiegevoel biedt. De massage olie is ideaal voor een ontspannende massage die de huid zacht en stralend maakt. Deze olie kan ook gebruikt worden als body olie.

Bekijk Argan massage olie

Geuren van oceanië

Oceanië Scrub en Massage Arrangement

Laat je meevoeren door de warme, tropische geuren van Oceanië en Indonesië met dit luxueuze arrangement. Het is perfect voor het creëren van een zomerse sfeer die zowel verkwikkend als ontspannend is.

Stap 1: Creëer een warme, tropische sfeer met oceanië parfum

Oceanië parfum creëert meteen een zomerse, warme tropische sfeer. De zoete, citrus, houtige geur van Litsea Cubeba olie als hoofdnoot zorgt voor een verfrissende en uitnodigende omgeving. Gebruik een aromabrander, aromastone of diffuser om de geur in de ruimte te verspreiden.

Bekijk alle oceanië geur

Stap 2: Oceanië Scrubolie

Oceanië scrubolie heeft een warm, zacht, zoet, citrus, houtig parfum. Deze scrubolie combineert een lichaamsmassage en een scrub op basis van dode zeezout in één behandeling. Het verwijdert schilferige huidcellen en verzorgt de huid, waarbij de mystieke en delicate geuren zich mengen met de rijkdom van de oceaan. Combineer deze scrubolie met Indonesië Argan massageolie voor een complete behandeling.

Bekijk oceanië scrubolie

Geuren uit Indonesië

Stap 3: Indonesië Argan Massageolie

De Indonesië Argan massageolie is op basis van zoete amandelolie en arganolie, waardoor deze olie de huid diep voedt. De kruidige, licht-bloemige, warme geur met citrustonen blijft lang hangen na de massage, waardoor je nog lang kunt nagenieten van de tropische ervaring. Deze olie is perfect om te gebruiken na de Oceanië scrubolie voor een luxueuze afwerking. Naast dat deze olie als massage olie te gebruiken is, kan deze olie ook gebruikt worden als een body olie.

Bekijk de indonesië arganolie

Heeft u zelf een leuke tip voor een arrangement met deze tropische producten of een interessante suggestie? Deel deze dan hieronder.

Laat een reactie achter

Vragen of tips? Plaats ze hieronder

* Verplichte velden