Gratis verzending > 30 euro in NL en BE
Verzending < 2 werkdagen
Gratis cadeau > 40 euro

Door Ingrid Bastiaans, 2 augustus 2024

Met alle zomer herinneringen nog vers, lijkt het gek om al na te denken over kerst en de bijbehorende kerstpakketten. Maar, voor bedrijven is het belangrijk om op tijd de kerstpakketten te regelen voor hun hardwerkende personeel. Je waardering in deze tijd van het jaar zal het personeel een extra motivatie geven om het jaar af te sluiten met een positieve noot.

Beauty & Care kan jouw bedrijf hiermee verrassen, we stellen op maat pakketten samen zodat het personeel een warme, fijne en aromatische kerst kan beleven met hun geliefden. De pakketten kunnen samengesteld worden met kerstgeuren, zodat dit helemaal aansluit op het kerst gevoel.

Voorbeelden van de al samengestelde kerstpakketten zijn:

Vanille / winter home pakket

Kerstpakket vanilla winter

Bestel het Vanilla-winter pakket

Hamam badkamer pakket

Kerstpakket hamam

Bestel het Hamam pakket

Rozenmusk badkamer pakket

Kerstpakket Rosemusk

Bestel het Rosemusk pakket

We gaan nu even vertellen over de geuren die met kerst te associëren zijn:

Kerstdagen - Winter of Sinaasappel Honing

Laat je betoveren door de warme en kruidige aroma's van de feestdagen. Winter mix en Sinaasappel Honing parfum brengen de geuren van Kerst tot leven met hun zoete en verkwikkende aroma's. Winter mix is een mix van Sinaasappel, Kaneel en Kruidnagel olie die een warme en feestelijke sfeer creëert, terwijl Sinaasappel Honing parfum een zoete en fruitige geur biedt die perfect is om het hart te verwarmen tijdens de koude winterdagen.

Ontdek onze Winter Mix en Sinaasappel Honing Parfum:

Winter Mix

Sinaasappel Honing Parfum

Stel zelf een kerstpakket samen op basis van de Wintergeur met 250 ml Winter handzeep, 100 ml Winter roomspray, 60 ml Dalan d'Olive Hand en Bodycrème en eventueel nog een Dalan d'Olive pure olijfoliezeep. Er kan ook op aanvraag nog 25 ml winter massage olie aan het pakket worden toegevoegd.

Stel zelf een kerstpakket samen op basis van de Sinaasappel Honing geur met 20 ml Sinaasappel Honing parfum, een aromabrander en 60 of 250 ml Dalan d'Olive Hand en Bodycrème.

Kerstboom - Dennen of Spar

Breng de frisheid van de natuur in huis met de etherische oliën van Dennen en Siberische Spar. Dennen etherische olie heeft een natuurlijke en verkwikkende geur die doet denken aan een wandeling door een dennenbos op een winterse dag. Siberische Spar etherische olie biedt een subtielere en zoetere variant van de klassieke dennengeur, waardoor het perfect is voor wie op zoek is naar een zachtere kerstboomgeur.

Ontdek onze natuurlijke oliën:

Dennen Olie

Spar Olie

Stel zelf een kerstpakket samen op basis van de Dennen geur met 5 ml Dennen olie, een aromabrander, 25 ml Dennen badolie, een kese scrubhandschoen, 60 of 250 ml Dalan d'Olive Hand en Bodycrème en eventueel nog een Dalan d'Olive pure olijfoliezeep.

3 Koningen - Mirre

Begeef je op een reis met de geur van Mirre, een warme en kruidige parfum die doet denken aan de mysterie van de Drie Koningen. Mirre parfum heeft een zwaar, warm, kruidig, zoetig en enigszins rokerig wierook aroma dat de zintuigen prikkelt en de geest kalmeert. Deze unieke geur is perfect om een warme en uitnodigende sfeer te creëren tijdens de feestdagen.

Ontdek de betovering van deze geur:

Mirre Parfum

Stel zelf een kerstpakket samen op basis van de Mirre geur met 20 ml Mirre parfum, een zwarte aromabrander en 60 of 250 ml Dalan d'Olive Hand en Bodycrème.

Geur van de Kerk: Wierook

Laat de geur van Wierook je meevoeren naar een serene kerstervaring. Wierook parfum heeft een frisse, terpeen-achtige boventoon en een warme, rijke, zoet-balsemieke ondertoon die een gevoel van rust en spiritualiteit oproept. Deze klassieke geur is ideaal om een vleugje kerstsfeer toe te voegen aan elke ruimte.

Ontdek de rustgevende aroma's van onze Wierook Parfum:

Wierook Parfum

Stel zelf een kerstpakket samen op basis van de Wierook geur met 20 ml Wierook parfum, een zwarte aromabrander en 60 of 250 ml Dalan d'Olive Hand en Bodycrème.

Kinderen - Oranjebloesem

Creëer een magische sfeer met de zoete en fruitige geur van Oranjebloesem. Oranjebloesem parfum heeft een zachte en exotische bloemige geur die perfect is voor kinderen. Deze betoverende geur helpt tegen angst en emotionele uitputting, waardoor het ideaal is voor een rustgevende en ontspannende ervaring tijdens de drukke kerstdagen.

Ontdek deze betoverende parfum:

Oranjebloesem Parfum

Stel zelf een kerstpakket samen op basis van de Oranjebloesem geur met 20 ml Oranjebloesem parfum, een zwarte aromabrander en 60 of 250 ml Dalan d'Olive Hand en Bodycrème.

Cadeaus - Magic

Laat je verwonderen door de betoverende geuren van onze Magic Parfum. Magic parfum vult iedere gewenste ruimte met een vol citrus houtig aroma met een zoete ondertoon. Deze combinatie is speciaal ontworpen als een veranderende geursensatie tijdens het gebruik, waardoor het perfect is om een vleugje magie toe te voegen aan de feestdagen.

Magic Parfum

Stel zelf een kerstpakket samen op basis van onze Magic geur met 20 ml Magic parfum, een zwarte aromabrander en 60 of 250 ml Dalan d'Olive Hand en Bodycrème.

Kerstpakketten voor Bedrijven bestellen

Wil je niet uit de al samengesteld pakketten kiezen, maar een uniek kerstpakket samenstellen voor je bedrijf? Neem dan contact met ons op via [email protected] en wij maken graag een offerte op maat. Zet in de e-mail:

  • Voor hoeveel medewerkers jullie een kerstpakket willen

  • Wat het bedrag is wat jullie eraan uit willen geven

  • Welke producten willen jullie graag in het pakket?

Kerst met Beauty & Care, regel je kerstpakket op tijd zodat we er samen een onvergetelijke kerst van kunnen maken.

Laat een reactie achter

Vragen of tips? Plaats ze hieronder

* Verplichte velden